About Us New Student? Members Career For Companies Store Corona
Sign In Sign Up

Werkstudent Risk Control Support (WO)

Werkstudent Risk Control Support (WO)

Binnen ons team zal jij gaan bijdragen aan het uitvoeren en verbeteren van een dagelijkse beleggingsrichtlijnen controle en jouw team hiermee ondersteunen in het uitvoeren van best in class financieel risico management. Jij hebt plezier in het op professionele wijze uitvoeren van financiële controles, het bewaken van deadlines en het beheren van onze Excel modellen. Je bent pas tevreden als de controles goed en tijdig zijn uitgevoerd en je ervan vergewist hebt dat de uitkomsten kloppen en je dit goed kan toelichten aan je stakeholders. Je bent precies en accuraat, zonder het zicht op het grotere geheel uit het oog te verliezen. Je bent de gesprekspartner voor de organisatie waar het gaat om het onderhoud en verbeteren van technische processen en controlemodellen. Naast het uitvoeren van bovengenoemde taken zal je ook de rapportage verzorgen over de uitgevoerde controles en de financiële risico’s die hierdoor in beeld komen. Dit pak jij op een energieke manier op en kun je kritisch bekijken. Jij bent in staat om complexe materie en processen eigen te maken en je bent niet snel tevreden met alleen het begrijpen, maar je wilt het ook verbeteren.

Deze functie geeft je de gelegenheid om de beleggingsportefeuilles van onze klanten en onze interne stakeholders goed te leren kennen en tevens bij te dragen aan het verder verbeteren van de controleprocessen binnen het team. Jij krijgt de kans om echt invloed uit te oefenen op de keuzes die worden gemaakt. De grootte en diversiteit van onze portefeuille en het maatwerk voor onze klanten leveren unieke uitdagingen op.

Jouw afdeling

Het Investment Risk Control team is onderdeel van de afdeling Performance & Risk Control (P&RC). Deze afdeling met 15 medewerkers, is verantwoordelijk voor portfolio risk management en performance meting binnen PGGM Investments. Het Investment Risk Control team heeft als kerntaken het identificeren, monitoren, analyseren en managen van (directe) financiële beleggingsrisico’s. Hiervoor gebruikt, ontwikkelt en onderhoudt het team diverse methoden en geavanceerde risicomodellen. Het team stimuleert best-in-class risk management binnen PGGM en initieert constructieve discussies bij onze klanten, management en Front Office. Voor een tijdelijke periode zijn wij op zoek naar uitbreiding, specifiek voor de dagelijkse richtlijnen controle.

Profiel

WO-niveau (einde bachelor of master), bij voorkeur administratief/economie/finance of een meer kwantitatieve richting;
Verantwoordelijk, nauwkeurig, geordend, gedisciplineerd, stress bestendig en communicatief;
Enthousiast, nieuwsgierig en met passie voor vermogensbeheer en financieel riskmanagement;
Affiniteit met procesbewaking, systemen & IT, in het bijzonder met MS Excel;
Affiniteit met financiële instrumenten en financiële markten;
Beschikbaar voor minimaal 16u per week voor een periode van minimaal 6 maanden;
Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en marktconforme arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Deze functie valt in salarisschaal 4 en je zal €1923 bruto per maand verdienen op basis van fulltime dienstverband.

About PGGM

For more information click here.

Werkstudent Risk Control Support (WO) Contact

Meer weten?

Bel of whatsapp voor meer informatie met Tim van der Weert, Campus Recruiter: 030 277 2151.

Kasparov Belastingdienst ECR Athenaeum Boekhandel