About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Werkstudent Marketing, Media en/of Communicatie

Werkstudent Marketing, Media en/of Communicatie

Benieuwd wat je gaat doen? Dit zou zomaar een dag in je agenda kunnen zijn: ’s ochtends heb je een overleg met de Community Managers. Je bespreekt wat er speelt in de communities en bedenkt hoe je de communityleden kan activeren. Je hebt direct een aantal ideeën voor leuke topics en blogs op de website. En ook voor berichten op Facebook. Daarna bespreken jullie de aankomende bijeenkomst. Je wilt een wervingscampagne starten om het aantal aanmeldingen te laten stijgen. De Community Managers zijn enthousiast, dus aan de slag!

’s Middags houd je je bezig met het modereren van de communities. Je vindt het geen probleem om online in gesprek te gaan met leden en hun verhalen op de juiste plek te zetten, sterker nog: dat vind je leuk. Je zorgt er voor dat nieuwe leden zich meteen welkom voelen. Je eindigt je dag met het bedenken van een pakkende SEA die zorgmedewerkers triggert om deel te nemen aan een van de communities.

Jouw afdeling
Wij zijn PGGM&CO, de ledenorganisatie van de coöperatie PGGM. Voor onze 725.000 leden uit de sector zorg en welzijn proberen we dagelijks het verschil te maken. Niet alleen op het gebied van werk en financiën, maar ook op dat van zorg en wonen. We zijn volop in beweging. Niet voor niets worden we in de wandelgangen het innovatielab van PGGM genoemd. PGGM&CO is een moderne organisatie waar volop ruimte is om te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Onze leden staan daarbij altijd centraal. Het is onze ambitie om ze te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op eigentijdse vragen. Rond maatschappelijke thema’s zetten we communities op waar mensen met elkaar van gedachten kunnen wisselen en elkaar versterken. Zo leren we wat er speelt bij onze leden. En die inzichten proberen we samen met hen door te vertalen naar nieuw producten en diensten.

Bij PGGM&CO tref je 20 enthousiaste collega’s. Wij zien onszelf als een inspirerende start-up, dat zie je terug in onze werkomgeving en de manier waarop we met elkaar omgaan. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning. Lunchen doen we graag met elkaar aan gedekte tafels. Eigen inbreng en goede ideeën worden toegejuicht. Er is volop ruimte voor creativiteit.

Profiel
Doe je een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Media of vergelijkbaar?
Wil je graag leren over community management en innovatie?
Ben je een zelfstarter en kan je goed met mensen communiceren?
Heb je affiniteit met cloud tools?
Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar?

Wanneer je meerdere vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, zou je perfect in ons team passen.

Wij bieden
Samenwerken in een professionele, daadkrachtige, inspirerende werkomgeving. Bij PGGM&CO krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Een marktconforme beloning en veel mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We bieden je werk dat er toe doet en zorgen ervoor dat jij op je plek zit om samen met ons de wereld te veroveren.

Meer weten?

About PGGM

Please login or sign up to view the contact information.

Werkstudent Marketing, Media en/of Communicatie Contact

Neem dan contact op met Tim van der Weert, Campus Recruiter, via 030 277 2151.

mth ECR Utrecht University PGGM