About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Werkstudent Investment Performance Meting

Werkstudent Investment Performance Meting

Jij draait mee in het performance team waar je de maandelijkse rendementsberekeningen en attributies verzorgt. Jij bewaakt het proces, zorgt voor een tijdige en juiste oplevering van de rapportages en ondersteunt het performance team met hand en spandiensten op ad hoc verzoeken. Jij hebt kennis van vermogensbeheer, begrip van beleggingsprocessen en begrijpt de waardering van financiële instrumenten. Je werkt accuraat, bent pas tevreden als alles klopt en wil graag het naadje van de kous weten.  Je bent stressbestendig, laat je niet gek maken en bent een goede gesprekspartner voor onze stakeholders. Je werkt graag met cijfers en bent sterk in de MS Office pakketten (Excel, Access, PowerPoint, Word).

Het Performance Analysis team is onderdeel van de afdeling Performance Analysis & Risk Control (P&RC) binnen de Risk & Compliance unit van PGGM. De afdeling heeft 15 medewerkers waarvan 7 het performance team vormen. Het meten van de beleggingsresultaten en het uitvoeren van analyses hierop is de belangrijkste taak van het performance team. Je werkveld is breed en uitdagend: het team overziet de gehele beleggingsketen vanaf de pensioenverplichtingen via strategisch advies tot portefeuille-implementatie binnen Vermogensbeheer. Als onderdeel van Risk & Compliance werkt het team nauw samen met andere Risk disciplines met als doel om de analyses zo waardevol mogelijk te maken voor de klanten en het management van PGGM.

Profiel

WO werk- en denkniveau (einde bachelor of master), bij voorkeur economie/finance/econometrie of een meer kwantitatieve richting
Resultaatgericht, sterke analytische vaardigheden, nauwkeurig, zelfstandig, communicatief vaardig en teamplayer.
Je bent ambitieus en streeft voortdurend naar verbeteringen.
Inzicht in beleggingsprocessen en –systemen.
Je werkt graag met cijfers en bent sterk in de MS Office pakketten (Excel, Access, PowerPoint, Word).
Beheersing van de Nederlandse taal in woord in geschrift.
Beschikbaar voor  minimaal 16u per week, gedurende een periode van 3-4 maanden.

Wij bieden:

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamisch werkveld. Uitstekende mogelijkheden om zowel onze organisatie als jezelf voortdurend verder vooruit te helpen. Flexibiliteit om de balans tussen werk en privé te bewaken. We hechten aan een open bedrijfscultuur en bieden je werk dat er toe doet. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Deze functie valt in salarisschaal 4 en je zal €1923 bruto per maand verdienen op basis van fulltime dienstverband.

About PGGM

Please login or sign up to view the contact information.

Werkstudent Investment Performance Meting Contact

Meer weten?

Bel of whatsapp voor meer informatie met Tim van der Weert, Campus Recruiter: 030 277 2151.

Kasparov Utrecht University brandnewday Flowtraders