Welten

Welten, dé detacheerder voor de financiële sector. Ervaring opdoen bij grote merken en onbeperkt opleidingen volgen.


Welten is een opleidings- en detacheringsbureau in de financiële sector. Bij Welten kun je aan de slag als (beginnend) financieel professional. Je kunt bijvoorbeeld bij Welten terecht als je net afgestudeerd bent en ervaring op wilt doen bij grote financiële merken, zoals banken en verzekeraars. Juist als je nog niet zo goed bekend bent met de sector, biedt Welten je veel mogelijkheden. In het traineeship De Nieuwe Financieel Professional leer je de sector, de vakgebieden en de mensen namelijk op verschillende manieren kennen. Tijdens het traineeship doe je namelijk de kennis, vaardigheden en werkervaring op die van financieel professionals anno nu wordt gevraagd.

Wat houdt het traineeship in?

Het traineeship duurt een jaar. In dit jaar ontwikkel je jezelf van startend talent tot volwaardig professional in de financiële sector. Je begint met een interne trainingsweek en haalt meteen jouw Wft Basis, hét diploma om direct aan de slag te kunnen bij onze opdrachtgevers. Je ontmoet daarnaast jouw persoonlijke coach en samen kijken jullie naar een passende opdracht om jouw carrière als financieel professional succesvol te starten. Met deze opdracht begin je vervolgens direct na de interne trainingsweek.

Ervaringen met het traineeship

Dylan en Chanel volgen beide het traineeship van Welten. Via onderstaande video’s kom je meer te weten over hun ervaringen en de mogelijkheden bij Welten.

Online magazine

Welten maakte een online magazine over het traineeship om je een nog beter beeld te geven van de inhoud, ervaringen en de sfeer van het werken bij Welten. Bekijk het magazine op https://magazine.welten.eu/traineeship-nfp/welkom/.

Enthousiast geworden?

Laura Wannet van Welten komt graag met je in contact. We vertellen je graag alles over het traineeship en het werken bij Welten. Neem contact op met Laura via l.wannet@welten.eu of 06-52730978.