About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

TriFinance Traineeship Financial Institutions

TriFinance Traineeship Financial Institutions

Functie

Zoek jij ruimte voor jouw talent? Vind je het fijn als jij geprikkeld wordt om ambitieuze doelen te bereiken? En begrijp jij als geen ander dat je jouw carrière in eigen hand moet nemen? Als trainee bij TriFinance ontwikkel jij je samen met ons tot een van de beste consultants van jouw generatie. Ben je klaar voor deze uitdaging en beschikbaar per september 2018? Lees dan snel verder!

Een traineeship bij TriFinance

Bij TriFinance geven we jou als jonge professional de kans om je kennis en ondernemende kwaliteiten uit te bouwen en in te zetten in uiteenlopende projecten. Tijdens het traineeship doe je ervaring op bij verschillende financiële instellingen. Uitdagende projecten worden gecombineerd met training, mentoring en career coaching; zo groei je binnen aanzienlijke tijd tot een evenwichtige consultant. Kortom, een kickstart voor jouw carrière!

Jouw rol als trainee

Jouw rol is per project verschillend. Tijdens sommige projecten werk je mee aan de rapportages naar de toezichthouders zoals De Nederlandse Bank en in andere projecten analyseer je grote hoeveelheden data. Daarnaast word je ingezet op specifieke onderwerpen, zoals  (financial) risk management, treasury en cash management, FinTech, procesverbeteringen en data-analysetrajecten. Je werkt samen met onze ervaren consultants om alles te leren van financial institutions. Ons doel is om financiële instellingen toekomstbestendig te maken, door te innoveren en te verbeteren.

Een match tussen projecten, jouw ambities en groei

TriFinance biedt jou de beste loopbaanbegeleiding die je kunt wensen. Het traineeship bestaat uit vier projecten die elk zes maanden duren. Na elk project wacht je een nieuwe uitdaging. Samen met je eigen mentor én career coach zorgen we ervoor dat de inhoud steeds in lijn ligt met jouw persoonlijke ambities. Deze ambities stellen we samen vast in ons “Living Me Inc.®” plan. Career coaching (gericht op persoonlijke groei als individu begeleid door een career coach) en mentoring (intensieve begeleiding op vakinhoud en soft skills) zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Leren is toepassen

Wederkerigheid staat centraal binnen ons programma. Zo krijg je de kans om datgene wat je hebt geleerd meteen in de praktijk toe te passen. Daarnaast nodigen we je uit om zelf actief bij te dragen in het traineeship en de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Jouw profiel

Je hebt een (bijna) afgeronde bachelor of master in de richting van finance of business intelligence met maximaal zes maanden werkervaring en bent op zoek naar:

een eigentijdse en motiverende omgeving;

een open en betrouwbare bedrijfscultuur;

een baan in de financiële wereld;

een omgeving waarin veel ruimte is voor jouw initiatief;

verschillende werkomgevingen waar je kennis en ervaring op kunt doen;

nieuwe uitdagingen en kansen;

zowel operationele als adviesprojecten.

Wat verwachten we van je?

Wij zijn op zoek naar jonge professionals die bewust omgaan met hun carrièrepad. Schoolboeken behoren tot het verleden. Praktijk en ervaring, jezelf durven uitdagen en buiten je comfortzone willen en durven stappen, zijn essentiële kenmerken die in dit traineeship passen. Je voelt je comfortabel om op assertieve wijze je mening te delen. Je beschikt daarbij over een flexibele omgangsstijl zodat je je aan verschillende werkomgevingen aan weet te passen. Zo kun je zowel in groepsverband als individueel het beste uit jezelf en je omgeving halen.

Organisatie

TriFinance: Furthering People for Better Performance

TriFinance is een internationale organisatie van project consultants en heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland. We zijn een vlakke netwerkorganisatie met kleine, ondernemende business units. Met 650 medewerkers hebben we de expertise in huis voor elk aspect in finance en advies. Onze strategie en organisatie zijn gebouwd om hedendaagse professionals te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Dit omdat wij geloven dat gemotiveerde mensen betere en snellere resultaten leveren aan onze opdrachtgevers.

Me Inc.®

De professionals die bij, voor en via TriFinance werken, noemen we Me-Inc.®’ers. Me Inc.® staat voor ‘Me incorporated’: een zelfstartend type professional die het denken met het doen combineert en zijn of haar gevoel voor ondernemerschap de ruimte geeft. Wij selecteren zorgvuldig mensen met een Me inc.® houding. Eenmaal aan boord, geven wij hen vertrouwen en de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in een omgeving waar teamwork hoog in het vaandel staat. TriFinance biedt professionals een platform: we zijn een netwerkorganisatie die jou de mogelijkheid geeft om kennis te delen en zo continu te groeien. Mensen stap voor stap verder brengen, daar draait het bij ons om. Oftewel, Furthering People for Better Performance.

Aanbod

Met het traineeship van TriFinance start je in een dynamische en inspirerende omgeving vol met kansen. Samengevat:

de mogelijkheid om bij verschillende organisaties ervaring op te doen;

on-the-job-mentoring op je project;

een ervaren career coach om je carrière te begeleiden;

een groeps- en individueel opleidingsplan om je vaardigheden te ontwikkelen.

Naast deze persoonlijke begeleiding bieden wij jou een jaarcontract (met optie tot verlenging), een marktconform salaris en een lease-auto. Ook een pensioenregeling en onkostenvergoeding horen bij het arbeidsvoorwaardenpakket.

Het traineeship start in september 2018, eventueel eerder in dienst treden is ook bespreekbaar.

Sign in or become a member to see the contact details.

TriFinance Traineeship Financial Institutions Contact

Meer informatie?

Neem dan contact op met: Evelien Reenalda (Recruiter Financial Institutions) – 06 36184472 / evelien.reenalda@trifinance.nl

 

 

SINCERIUS Welten Flowtraders NBA