Traineeship Finance

Ben je (recent) afgestudeerd en wil je ervaring opdoen bij de grote financiële merken? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar heb je nog geen ervaring in de financiële dienstverlening? Onbeperkt opleidingen volgen, een groot netwerk opbouwen én gecoacht worden? Start dan met ons Traineeship De Nieuwe Financieel Professional!


Wat ga je doen?

Tijdens het traineeship De Nieuwe Financieel Professional ontwikkel je jezelf binnen een jaar van startend talent tot volwaardig professional in de financiële sector. Je begint met een bootcamp van een week en haalt meteen jouw Wft Basis, hét diploma om direct aan de slag te kunnen bij onze opdrachtgevers. Je maakt kennis met jouw persoonlijke coach en samen kijken jullie naar een passende opdracht om jouw carrière als financieel professional succesvol te starten.


Jouw ontwikkeling staat centraal

Als trainee bij Welten ga je werken aan de skills die van jou een waardevolle professional maken. Je werkt bijvoorbeeld aan competenties als samenwerken, probleemoplossend vermogen, zelfsturing en ontwikkeling. Daarnaast werk je aan praktische vaardigheden zoals compliance, pitchen en professionaliteit, klantgesprekken en online interactie, lean en agile werken en data science. Tijdens het traineeship helpt jouw coach je met het uitstippelen van jouw carrièrepad binnen Welten. Samen kiezen jullie de perfecte opdrachten en opleidingen om jouw ambitie te realiseren.


Mensen écht verder helpen

Al onze professionals volgen hun eigen carrièrepad, maar hebben één ding gemeen. De opdrachten die je vervult staan allemaal in het teken van mensen écht verder helpen. Of dat nu bedrijven of consumenten zijn. Het is onze gezamenlijke missie om consumenten en bedrijven in staat stellen om de juiste financiële keuzes te maken op de impactvolle momenten van hun leven. En daar hebben wij jouw vernieuwende blik als startend professional hard bij nodig!


Vervolgstappen

Na een jaar ben je volwaardig Nieuwe Financieel Professional en ben je klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling. Wat denk je bijvoorbeeld van de specialistische opleidingen in de richting van hypotheekadvies, business banking, financiële planning, vermogensplanning of risicomanagement?


Wat bieden we jou?

• Bruto € 2.350 per maand op basis van 40 uur per week, plus een netto maandvergoeding van € 90 en een netto thuiswerkvergoeding van € 25.
• Financiële zekerheid; je krijgt een vast contract voor een jaar. Ook als je niet direct bij een opdrachtgever aan de slag kan of tussen opdrachten in zit, word je gewoon doorbetaald;
• Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een mobiliteitsbeleid waarbij je zelf kiest welke vergoeding bij jou past (lease, kilometervergoeding of OV); • Een persoonlijke coach; je bent zelf regisseur over jouw carrière bij Welten, maar je kan altijd terecht bij jouw coach;
• De mogelijkheid om onbeperkt opleidingen te volgen bij Dukers & Baelemans; van korte cursussen, masterclasses en kennisevents tot duale masteropleidingen;
• Ruimte voor ontspanning en fun; zoals Domibo’s, teamuitjes, het Weltenfeest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+;
• Een open, informele en ongedwongen cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.


Waar kom je terecht?

Welten biedt financiële talenten uitdagende opdrachten door het hele land. Samen met jouw coach bespreek je welke opdracht het beste bij jou past. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Vessem en Nijmegen.


Wanneer zijn wij een match?

• Je hebt (bijna) je studie (HBO of WO) afgerond en twijfelt of je gaat
doorstuderen of wil gaan werken;
• Of je bent al enkele jaren in een andere sector werkzaam en bent van
plan een carrièreswitch te maken;
• Je bent bereid om de vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s), die je
nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken, te behalen;
• Je vindt het niet erg om een stukje te moeten reizen voor je werk;
• Je houdt van afwisseling, zowel in je werkzaamheden als in je werkomgeving;
• En je wil graag een bijdrage leveren aan onze missie; mensen in staat
stellen om de juiste financiële keuze te maken op impactvolle momenten.