Traineeship Finance

Ben je (recent) afgestudeerd en wil je ervaring opdoen bij de grote financiële merken? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar heb je nog geen ervaring in de financiële dienstverlening? Onbeperkt opleidingen volgen, een groot netwerk opbouwen én gecoacht worden? Start dan met ons Traineeship Finance!


Wat ga je doen?

Tijdens het traineeship Finance ontwikkel je jezelf binnen een jaar van startend talent tot volwaardig professional in de financiële sector. Je begint met een bootcamp van een week en haalt meteen jouw Wft Basis, hét diploma om direct aan de slag te kunnen bij onze opdrachtgevers. Je maakt kennis met jouw persoonlijke coach en samen kijken jullie naar een passende opdracht om jouw carrière als financieel professional succesvol te starten.

Wat bieden we jou?

Salaris & Vergoeding Op basis van 40 uur een totaal beloning vanaf € 2.525 per maand en snelle groeimogelijkheden.

Een leaseauto met tankpas! Rij jij graag een leaseauto (die je ook privé mag rijden) of vul jij je mobiliteit liever anders in? Hierin zijn diverse mogelijkheden.

Vast contract Je krijgt direct een vast contract. Ook als je niet direct bij een opdrachtgever aan de slag kan of tussen opdrachten in zit, word je uiteraard gewoon doorbetaald.

Een persoonlijke coach Je bent zelf regisseur over jouw carrière bij Welten. Maar uiteraard helpen we jou daarbij! Je kunt altijd terecht bij jouw persoonlijke coach die jou adviseert bij de keuzes die je kunt maken.

Opleidingsbudget van € 3.500 Je krijgt bij ons voor het eerste jaar een opleidingsbudget van € 3.500. Dit kun je inzetten om je ontwikkeling te versnellen. Van korte cursussen, masterclasses en kennisevents tot duale masteropleidingen.

Ruimte voor ontspanning en fun Zoals Domibo’s, teamuitjes, het Weltenfeest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+.

Een open, informele en ongedwongen cultuur Waarbinnen je je snel thuis voelt.

Waar kom je terecht?

Welten biedt talenten uitdagende opdrachten door het hele land. Samen met jouw coach bespreek je welke opdracht het beste bij jou past.

Als trainee kom je terecht op een van de locaties van onze opdrachtgevers. De locaties bevinden zich in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam.

Sneak Peek!

Benieuwd hoe onze trainees Sanne en Chanel hun traineeship beleven? Bekijk hieronder dan hun ervaringsverhalen. Ze vertellen je waar het traineeship uit bestaat, welke route je bewandelt en hoe ze het traineeship van Welten ervaren.

Sanne over haar traineeship

Chanel en haar traineeship

hihihihihihihihihihhihihihhihihihihihihhihihihihihihihihhihih

Van starter naar professional in 12 maanden

Traineeship De Nieuwe Financieel Professional bestaat uit een leer- en werktraject van 12 maanden. We geven je bij iedere stap wat extra informatie. Wil je meer informatie dan hieronder staat? Bekijk dan onze infographic.

2 weken – Kickoff

Kennismaken en Wft Basis Het Traineeship start met een kick-off van één dag waarin je kennis maakt met Welten en je mede-trainees. Je krijgt leertips voor het Wft Basis examen en maakt kennis met het competentieprogramma. Na de kick-off ga je twee weken studeren voor Wft Basis en leg je direct het examen af.

1 week – Bootcamp

Trainingsweek in Den Bosch Na het behalen van je diploma Wft Basis start je met een trainingsweek op de Welten Campus in Den Bosch. Met behulp van een e-assessment bepalen we samen jouw ideale ontwikkelpad. Je gaat verder met de sleutelcompetenties en volgt diverse vaardigheidstrainingen. Natuurlijk denken we tijdens de bootcamp ook aan de ontspanning: er zijn sportieve activiteiten, uitstapjes en borrelavonden in onze Talent Club!

11 maanden – Vakontwikkeling

Je eerste opdracht Na de bootcamp ga je al snel aan de slag in je eerste opdracht. Je ontwikkelpad wordt verder bepaald aan de hand van je kwaliteiten, voorkeuren en ambities. Ondertussen doorloop je diverse Wft-vervolgopleidingen en werk je verder aan de sleutelcompetenties. 

1+ jaar – Specialiseren

De Nieuwe Financieel Professional Na één jaar ben je een volwaardige Nieuwe Financieel Professional, gefeliciteerd! Voor je ligt een werkveld met talloze posities en richtingen. Je voert uitdagende opdrachten uit en bent klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling. Wat denk je bijvoorbeeld van specialistische opleidingen in de richting van hypotheekadvies, business banking, financiële planning, vermogensplanning of risicomanagement? Als het zo ver is kijken we graag hoe we verder kunnen helpen om je ambities te realiseren!

Wanneer zijn wij een match?

• Je hebt (bijna) je studie (HBO of WO) afgerond en twijfelt of je gaat
doorstuderen of wil gaan werken;
• Of je bent al enkele jaren in een andere sector werkzaam en bent van
plan een carrièreswitch te maken;
• Je bent bereid om de vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s), die je
nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken, te behalen;
• Je vindt het niet erg om een stukje te moeten reizen voor je werk;
• Je houdt van afwisseling, zowel in je werkzaamheden als in je werkomgeving;
• En je wil graag een bijdrage leveren aan onze missie; mensen in staat
stellen om de juiste financiële keuze te maken op impactvolle momenten.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter Jedidja. Zij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Jedidja Kolenbrander Campus Recruiter

0646529907 / j.kolenbrander@welten.eu