About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Traineeship Deal Advisory

Traineeship Deal Advisory

De mooiste transacties, complexe dealstructuren, internationale klanten en unieke onderhandelingen: als trainee Deal Advisory heb je er dagelijks mee te maken. Wil jij je snel ontwikkelen tot een consultant die van iedere deal een succes maakt? Dan is dit traineeship jou op het lijf geschreven.

Ben jij de consultant die onze succesvolle deals sluit?
Als trainee binnen Deal Advisory raak je in twee jaar tijd thuis in de wereld van topdeals. Je leert adviseren op het gebied van strategie, acquisitie, verkoop, herstructurering, waardering en financiering. Hierdoor ontwikkel je jezelf in een rap tempo tot een professionele consultant en bouw je een groot netwerk op.

Jouw carrière van start
In het tweejarige traject maak je intensief kennis met de volgende specialisaties: Financial Due Diligence, Mergers & Acquisitions, Valuations, Debt Advisory, Strategy Group en Separation & Integration (meer informatie over de afdelingen vind je hier). Vanaf het moment dat je start werk je meteen samen met CEO’s, CFO’s,managers en aandeelhouders van gerenommeerde bedrijven. Na het traineeship bepalen we samen in welke discipline en in welk team jouw carrière een volgende vlucht neemt.

Op naar de top
Bij KPMG Deal Advisory helpen we je graag om jouw doelen te bereiken. Zo krijg je een development manager en een coach toegewezen. Die maken je wegwijs in de organisatie en ondersteunen je tijdens jouw loopbaan. Ook zijn er talloze mogelijkheden om naar het buitenland te gaan. Allemaal zodat je je snel ontwikkelt en kunt doorgroeien naar de adviseurspositie die jij ambieert.

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, je talenten ontplooit, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven.

Wie ben jij?
Een veeleisende omgeving met uitdagende doelen is helemaal jouw plek. Door jouw communicatieve skills en kritische, analytische blik werken collega’s en klanten graag met je samen. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je wilt alleen het beste voor je klanten. En dankzij jouw flexibele werkhouding vind je wisselende werktijden en drukte geen enkel probleem.

Zit je in het laatste jaar van je universitaire opleiding Bedrijfskunde of Economie of een andere academische financiële of technische studie
Ben je communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
Heb je oprechte interesse in strategische, financiële vraagstukken

Startdata
Het Deal Advisory Traineeship start op twee momenten in het jaar: 1 maart en 1 september. Deadline aanmelding voor start per 1 september is 15 juli en voor start 1 maart is 15 januari. Eventuele andere startdata zijn mogelijk in overleg.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:
Laptop en smartphone van KPMG
Onkostenvergoeding en variabele beloning
Premievrij pensioen
Jonge bedrijfscultuur
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching

Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben jij die flexibele, analytische starter met oprechte interesse in strategische, financiële vraagstukken? En wil jij het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Traineeship Deal Advisory Contact

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/

Welten ACM mth NBA