Traineeship Compliance

Ben jij (bijna) klaar met jouw studie maar wil jij je graag blijven door ontwikkelen? Wil jij jouw juridische kennis direct inzetten en tegelijkertijd ervaring opdoen bij de grote spelers in de financiële sector? Dan is het Traineeship Compliance van Welten iets voor jou! Start nu jouw traineeship Compliance!


Wat ga je doen?

In het traineeship Compliance kickstart jij jouw juridische carrière in de dynamische wereld van de financiële dienstverlening. Dit traineeship lijkt op ons traineeship Finance, maar focust zich echt op legal en compliance uitdagingen en het opkomende vakgebied van CDD. Bekijk hier wat CDD inhoudt.

Als trainee bij Welten ga je werken aan de skills die van jou een waardevolle professional maken. Je werkt bijvoorbeeld aan competenties als samenwerken, probleemoplossend vermogen, zelfsturing en ontwikkeling. Daarnaast werk je aan praktische vaardigheden zoals compliance, pitchen en professionaliteit, klantgesprekken en online interactie, lean en agile werken en data science. Tijdens het traineeship helpt jouw coach je met het uitstippelen van jouw carrièrepad binnen Welten. Samen kiezen jullie de perfecte opdrachten en opleidingen om jouw ambitie te realiseren.

Wat bieden we jou?

Salaris & Vergoeding Op basis van 40 uur een totaal beloning vanaf € 2.525 per maand en snelle groeimogelijkheden.

Een leaseauto met tankpas! Rij jij graag een leaseauto (die je ook privé mag rijden) of vul jij je mobiliteit liever anders in? Hierin zijn diverse mogelijkheden.

Vast contract Je krijgt direct een vast contract. Ook als je niet direct bij een opdrachtgever aan de slag kan of tussen opdrachten in zit, word je uiteraard gewoon doorbetaald.

Een persoonlijke coach Je bent zelf regisseur over jouw carrière bij Welten. Maar uiteraard helpen we jou daarbij! Je kunt altijd terecht bij jouw persoonlijke coach die jou adviseert bij de keuzes die je kunt maken.

Opleidingsbudget van € 3.500 Je krijgt bij ons voor het eerste jaar een opleidingsbudget van € 3.500. Dit kun je inzetten om je ontwikkeling te versnellen. Van korte cursussen, masterclasses en kennisevents tot duale masteropleidingen.

Ruimte voor ontspanning en fun Zoals Domibo’s, teamuitjes, het Weltenfeest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+.

Een open, informele en ongedwongen cultuur Waarbinnen je je snel thuis voelt.

Waar kom je terecht?

Welten biedt talenten uitdagende opdrachten door het hele land. Samen met jouw coach bespreek je welke opdracht het beste bij jou past.

Als trainee kom je terecht op een van de locaties van onze opdrachtgevers. De locaties bevinden zich in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam.

Sneak Peek!

Benieuwd hoe onze trainees Dylan en Chanel een traineeship bij Welten beleven? Bekijk hieronder dan hun ervaringsverhalen. 

Dylan over zijn traineeship

Chanel over haar traineeship

hahaahahahahahahhahahajhdhfhfhfhhffhfhfhdkfjgkfdjkjsdkgkdfgkldfsdklfgfk

Van starter naar professional in 12 maanden

Traineeship De Nieuwe Financieel Professional bestaat uit een leer- en werktraject van 12 maanden. We geven je bij iedere stap wat extra informatie. 

2 weken – Kickoff

Kennismaken en Wft Basis Het Traineeship start met een kick-off van één dag waarin je kennis maakt met Welten en je mede-trainees. Je krijgt leertips voor het Wft Basis examen en maakt kennis met het competentieprogramma. Na de kick-off ga je twee weken studeren voor Wft Basis en leg je direct het examen af.

1 week – Bootcamp

Trainingsweek in Den Bosch Na het behalen van je diploma Wft Basis start je met een trainingsweek op de Welten Campus in Den Bosch. Met behulp van een e-assessment bepalen we samen jouw ideale ontwikkelpad. Je gaat verder met de sleutelcompetenties en volgt diverse vaardigheidstrainingen. Natuurlijk denken we tijdens de bootcamp ook aan de ontspanning: er zijn sportieve activiteiten, uitstapjes en borrelavonden in onze Talent Club!

11 maanden – Vakontwikkeling

Je eerste opdracht Na de bootcamp ga je al snel aan de slag in je eerste opdracht. Je ontwikkelpad wordt verder bepaald aan de hand van je kwaliteiten, voorkeuren en ambities. Ondertussen doorloop je diverse Wft-vervolgopleidingen en werk je verder aan de sleutelcompetenties. 

1+ jaar – Specialiseren

De Nieuwe Financieel Professional Na één jaar ben je een volwaardige Nieuwe Compliance Professional, gefeliciteerd! Voor je ligt een werkveld met talloze posities en richtingen. Je voert uitdagende opdrachten uit en bent klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling. Wat denk je bijvoorbeeld van specialistische opleidingen in de richting van compliance adviseur of CDD Analist? Als het zo ver is kijken we graag hoe we verder kunnen helpen om je ambities te realiseren!

Wanneer zijn wij een match?

• Je hebt recent je studie (HBO of WO) afgerond en twijfelt of je gaat doorstuderen of wil gaan werken;
• Je wilt graag iets met je studie gaan doen, maar weet nog niet helemaal wat;
• Je bent bereid om de vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s), die je nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken, te behalen;
• Je vindt het niet erg om een stukje te moeten reizen voor je werk;
• Je houdt van afwisseling, zowel in je werkzaamheden als in je werkomgeving;
• En je wil graag een bijdrage leveren aan onze missie; mensen in staat stellen om de juiste financiële keuze te maken op impactvolle momenten.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter Jedidja. Zij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Jedidja Kolenbrander Campus Recruiter

0646529907 / j.kolenbrander@welten.eu