About Us New Student? Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Trainee Audit WO – Landelijk

Trainee Audit WO – Landelijk

Je eerste werkgever kies je niet zomaar. Je wilt een goed begin en je ambities vanaf de allereerste dag waarmaken. Geselecteerd worden als Trainee Audit bij KPMG biedt je die uitgelezen kans. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in bijzondere projecten, krijgt volop coaching en doet snel veel kennis en ervaring op. Zo stoom je jezelf op een leuke manier klaar voor een topfunctie in de toekomst.

Ben jij de trainee die net zo makkelijk met mensen werkt als met cijfers?

De functie van Trainee Audit bij KPMG is niet voor iedereen weggelegd. Je gaat veel leren, maar je krijgt ook direct veel eigen verantwoordelijkheid. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant. Tussendoor begeleid je stagiairs, werf je nieuwe collega’s en ondersteun je verschillende managers.

Zelf en samen

Je doet in deze functie niet alleen veel ervaring op, maar ook veel kennis. Zo volg je de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. En je start direct met een opleiding tot registeraccountant.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Als trainee bij KPMG helpen we jou waar we maar kunnen. Je krijgt bijvoorbeeld een eigen coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie in de organisatie.

Het profiel

Wie ben jij?

Je bent eerlijk, integer en betrouwbaar: collega’s weten dat jij doet wat je zegt. Je werkt net zo lief met cijfers als met mensen. Klanten en collega’s werken daarom graag met je samen en ook een leidinggevende positie past binnen jouw toekomstvisie. Jouw werkdag stopt niet stipt om 17:00 uur. Je maakt juist af wat afgemaakt moet worden en je blijft graag nog even na voor een borrel of andere (sportieve) activiteiten.

En verder ben je bijna of net afgestudeerd in een economische studierichting op WO-niveau en ben je er zeker van dat je aan je RA studie wilt beginnen.

Ons aanbod

Optelsom van talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Bekijk meer informatie over onze afdeling Audit.

Wat we bieden

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voor gegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast het werken met topopdrachtgevers, een goed salaris en een variabele bonus, kun je onder andere rekenen op:
Laptop en smartphone van KPMG
Onkostenvergoeding
Lease auto
Premievrij pensioen
Jonge bedrijfscultuur
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching

Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben jij de actieve, veelzijdige en ambitieuze Trainee Audit die we zoeken? En wil jij het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, markten en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Interesse? Solliciteer meteen en je ontvangt op korte termijn, maar in ieder geval binnen twee weken, een reactie van ons!

Onze sollicitatieprocedure start met een online capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Als je dit positief doorloopt, nodigen we je graag uit voor een  interview. Bij het succesvol doorlopen van deze stappen ronden we de procedure af met een aanbieding.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Trainee Audit WO – Landelijk Contact

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/trainee-audit-wo-landelijk/solliciteer/

ECR Kasparov SINCERIUS Rabobank