Talent & Pro

Heb jij altijd al interesse en ambitie om in de financiële dienstverlening te werken? Spreekt de cultuur van het bank- of pensioenwezen je aan of wil je werken bij een grote verzekeraar? Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Leer alle hoeken van het vak kennen in een unieke werkomgeving met aandacht voor talentontwikkeling. Je persoonlijke coach helpt jou tijdens je traineeship met al je vragen en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het traineeship staat ontwikkeling centraal en heb je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Geef nu een kickstart aan je carrière met één van onze finance traineeships!


Gemaakt door mensen zoals jij

Dat klinkt misschien apart, maar wat Talent&Pro succesvol maakt zijn de ambitieuze mensen waarmee we samenwerken. Onze mensen lopen nét een stukje harder, om iedere dag waarde toe te voegen aan de organisaties waar wij voor werken. Naast het jonge talent dat we stimuleren, coachen en detacheren bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat, zijn het ook onze opdrachtgevers en belangrijke partners als Redmore waar we onze groei aan hebben te danken. Voor hen proberen we elke dag als organisatie 366 Dagen Beter te zijn.

Work hard

We vinden het belangrijk dat onze ruim 800 collega’s zich zowel professioneel als persoonlijk steeds blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen waardevolle talenten heeft en dat wanneer je met onze trainingen, kennisopleidingen en persoonlijke coaching hard aan die talenten werkt, je jezelf en onze klanten kunt verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Hun ontwikkeling faciliteren we vanuit onze kantoororganisatie door continu te zoeken naar innovaties die daaraan bijdragen. In 2020 riepen we daarom plan 366 Dagen Beter in het leven. Hiermee werkt elk team op ons hoofdkwartier in Utrecht aan verbeteracties die onze identiteit als ontwikkelbedrijf versterken. Onze hele organisatie is zo ingericht dat jij, op jouw manier, alles uit jezelf en je carrière kunt halen.

Play Hard

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we je daarom mee naar onze jaarlijkse skitrip, leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Work hard, play hard!