Studentconsultant

Ben jij op zoek naar een extra uitdaging naast jouw studie? Voor het collegejaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar nieuwe student consultants! Wil jij als student praktijkervaring opdoen in consultancy én tegelijkertijd maatschappelijke impact creëren? Word dan consultant bij Solve!


Wat doe je als student consultant bij Solve?

Solve Consulting is een studenten consultancy die talentvolle en ambitieuze studenten inzet bij verschillende projecten van onze klanten. Binnen deze projecten werk je in een interdisciplinair team aan een ‘real life business case’ dat gefocust is op het maken van social impact. Het doel van Solve is immers om de social impact te maximaliseren. 

Naast het beantwoorden van het consultancy vraagstuk staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal bij Solve. Wij bieden verschillende trainingen van onze partners (waaronder Deloitte & Berenschot) en daarnaast borrelen we regelmatig met elkaar!

Wie zoeken wij? 

Ambitieuze studenten die graag iets naast hun studie doen om zichzelf te ontwikkelen en hiermee ook bij te dragen aan de maatschappij. Wij vragen het volgende van je:

  • Je zit minstens in het 2e jaar van je WO-bachelor, (pre-)master studenten zijn ook van harte welkom
  • Wanneer je aan een project bent toegewezen, ben je voor een periode van +-10 weken beschikbaar om 8 uur per week aan een project te werken
  • Je wilt trainingen van onze partners bijwonen

Wat bieden wij jou?

Vaardigheden en trainingen
Als Solve bieden wij jou de mogelijkheid om je vaardigheden in het adviesvak te versterken. Dit doen we niet alleen door opdrachten te selecteren die interessant en relevant zijn met het oog op maatschappelijke impact, maar ook door een trainingstraject te organiseren. Trainingen omtrent zaken zoals het geven van advies of het voeren van klantgesprekken worden gegeven door onze partners (bijvoorbeeld: Deloitte, Berenschot, en Frisse Blikken). Het traject werkt als springplank voor jouw ontwikkeling. De opgedane kennis en vaardigheden kan je daarnaast direct in de praktijk brengen in de adviesopdrachten die je in jouw team uitvoert!

Netwerk
Bij Solve leer je natuurlijk nieuwe mensen kennen die allemaal gemotiveerd zijn hun steentje bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving. Zo worden er meerdere Community Meetings – borrels en uitjes – georganiseerd, waarin je niet alleen je eigen team ziet, maar ook de andere consultants van jouw Solve-stad. Daarnaast zie je op de trainingen ook bestuurders en consultants van de andere steden. De trainingen hebben vaak een leuke afsluitende borrel, waarin je in contact kan komen met de organisatie die de training heeft gegeven. Dit biedt mogelijkheden voor jouw verdere loopbaan!

Interesse of meer info? 

Interesse? Stuur jouw cv, motivatie en WO-cijferlijst naar hr.utrecht@solve-consulting.nl

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Bekijk dan alvast onze website (solve-consulting.nl) en meld je aan voor onze online informatiesessie op 23 september om 20u door te mailen naar hr.utrecht@solve-consulting.nl! Hier zullen wij al jouw vragen beantwoorden.

Voor vragen kan je ook altijd mailen naar hr.utrecht@solve-consulting.nl of bellen/appen naar 06 84 66 68 04.

Hopelijk tot snel!