Over SINCERIUS

Bij SINCERIUS draait het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data zodat onze klanten een goed onderbouwde keuze kunnen maken bij de financiële uitdagingen die ze tegenkomen.

De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames (M&A). Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komt SINCERIUS in beeld. Een koper of verkoper wil vaak snel weten met welke onderliggende winstgevendheid, financiële risico’s en kansen hij of zij in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij rekening moet houden. Dit brengen wij in kaart met onze financiële due diligence onderzoeken; diepgaande analyses van operationele en financiële data over de historische prestaties en positie van het bedrijf en van de toekomstverwachtingen. Met behulp van Business Intelligence programma’s brengen we de uitkomsten in kaart.

SINCERIUS is de enige financiële due diligence boutique van Nederland en betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. In 2018 waren wij de winnaars bij de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor! Ook zijn we aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk

We staan voor onafhankelijk, pragmatisch en, zoals de naam al zegt, oprecht advies. En dat advies geven we op onze eigen kenmerkende wijze:

De ‘SINCERIUS way of working’

Deze ‘way of working’ houdt in dat we in compacte teams werken, met altijd een hoge partnerbetrokkenheid. En van die hoge partnerbetrokkenheid profiteert niet alleen de klant, maar ook jij. Ontwikkelen en groeien doe je bij ons door intensief samen te werken met onze partners Evert, Joost, Michiel en Thomas. Stuk voor stuk ervaren adviseurs met ieder meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van M&A. En van onze managers en ervaren consultants leer je de rest. Geen betere manier om de fijne kneepjes van het vak in de vingers te krijgen.

We werken in een omgeving waarin het tempo en kwaliteit van de werkzaamheden hoog liggen. We werken hard én houden van humor. We lunchen elke dag samen aan één grote tafel en organiseren regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op ons kantoor.

De steile leercurve

Je ontwikkeling en groeit krijgt een extra boost door ons opleidingsprogramma. Een op maat samengesteld programma waar jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Die leerdoelen bepaal je zelf, een externe coach helpt je om ze te identificeren en te formuleren. Praktische trainingen helpen je om ze te halen.

Onze opdrachtgevers

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. 

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder andere Mentha Capital, H2 Equity Partners, Torqx Capital Partners, NIBC Mezzanine & Equity Partners, Rabo Private Equity en ING Corporate Investments.

Kennismaken

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Naar mensen die gedreven, analytisch en communicatief vaardig zijn. Jij brengt ons talent, ambitie en interesse, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne collega’s. Heb je een economische, kwantitatieve, bedrijfskundige en/of een beta achtergrond en affiniteit met het analytische aspect van M&A? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie

Bekijk onze vacatures, ga naar www.sincerius.nl of mail naar solliciteren@sincerius.nl ter attentie van Eveline Pernoud, HR Manager. Je mag haar ook altijd bellen op 06 29 19 28 29.