Het SINCERIUS M&A Analyst sloepevent

“Met de SINCERIUS sloep door de Amsterdamse grachten”

SINCERIUS is de enige financiële due diligence boutique van Nederland en betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. Vorig jaar waren wij de winnaars van de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services
Advisor’! Bij financiële due diligence gaat het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komen wij meestal in beeld. Wij duiken de cijfers in, maken diepgaande analyses van de financiële en operationele gegevens van de overname target en geven onze klant -vaak private equity partijen- inzicht in de kansen en risico’s van de overnametarget. Met dat inzicht gaat de klant terug naar de onderhandelingstafel.

VOOR WIE?
Je hebt affiniteit met data-analyse, consultancy én financiële cijfers en volgt een WO studie en hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken in een jong en compact team van ongeveer 20 consultants waar proactiviteit en ondernemerschap erg worden gewaardeerd.

WAT GAAN WE DOEN?
Je duikt de cijfers in samen met een consultant van SINCERIUS en ontdekt wat een financiële due diligence inhoudt. We laten je zien hoe we te werk gaan, welke tools en methodes we hiervoor gebruiken en vertellen je meer over het vak. En uiteraard maak je kennis met het SINCERIUS team en proef je de cultuur bij ons op kantoor.
Het programma:
13:00 uur Inloop bij ons op kantoor, aan de gracht
13:30 uur Introductie en kennismaking met SINCERIUS
14:00 – 16:00 uur Aan de slag met een consultant
16:30 tot …? uur Onze sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!

Dresscode: Business Casual

This event will be in Dutch.

MELD JE NU AAN!
Op vrijdag 8 november 2019 varen we met de SINCERIUS sloep door de Amsterdamse grachten. We starten het programma bij ons op kantoor aan de Nieuwe Gracht in Amsterdam. Meld je uiterlijk 1 november 2019 aan bij Eveline door je cv te sturen naar solliciteren@sincerius.nl . Je krijgt binnen 48 uur van ons te horen of je een plekje in onze sloep hebt of niet. Komt de datum je niet uit, maar wil je wel meer weten over SINCERIUS? Stuur ook dan een mail naar solliciteren@sincerius.nl en kom langs voor een kop koffie met een van onze consultants!