About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Projectmanager

Projectmanager Traineeship

Word jij  projectmanager?

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je eerste grote stap richting het bedrijfsleven te zetten? Ben jij ambitieus en een tikkeltje eigenwijs, beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je affiniteit met ICT? Bij EVG Start kun jij direct aan de slag als Trainee Business & Digital Management. Als talent met impact ontwikkel jij je bij een van onze topwerkgevers tot IT-professional en bouw jij vanaf het begin mee aan het bedrijfsleven van de toekomst. Sta jij stevig genoeg in je schoenen voor de uitdaging? Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Stuur ons je cv en een pakkende motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Wat doet een Projectmanager eigenlijk?

Als Project Manager ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor tijdelijke projecten met een duidelijk begin en eind. Je maakt in samenspraak met de opdrachtgever afspraken over de doelstellingen en randvoorwaarden van een project. Je voert de dagelijkse leiding binnen het projectteam en je zorgt dat deadlines gehaald worden. De planning en voortgang van het project zijn tevens jouw verantwoordelijkheid. Belangrijk hierbij is om altijd het belang van de organisatie en het doel van het project in het achterhoofd te houden; de projecten moeten bijdragen aan het succes van het bedrijf! Kijk vooral eens bij onze trainee Jeroen Altelaar om een beter beeld over het werk van een projectmanager te verkrijgen en voel je vrij om contact met hem op te nemen voor meer informatie! 

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Het Traineeship Business & Digital Management duurt in totaal 1,5 tot 2 jaar. Na het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en kom je bij EVG Start in het alumni netwerk: EVG Next. Als trainee ga je na een startprogramma van twee maanden aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. 

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Talentscout Marloes van der Weide op werken@evgstart.nl of op 0645164982

Meer informatie: https://evgstart.nl/word-ook-trainee/ben-jij-de-projectmanager-van-morgen/ 

NBA SINCERIUS KPMG Kasparov