About Us New Student? Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

PGGM&CO zoekt een meewerkstagiair online communicatie, contentmarketing en/of redactie (HBO/WO)

PGGM&CO zoekt een meewerkstagiair online communicatie, contentmarketing en/of redactie (HBO/WO)

Benieuwd wat je gaat doen? Dit zou zomaar een dag in je agenda kunnen zijn: ’s ochtends heb je een overleg met de hoofdredacteur en de data officer. De e-mailcampagne van afgelopen week heeft het heel goed gedaan onder onze leden. Maar uit de diverse data (clicks en engagement) blijkt dat met name de jongere doelgroep nog wel een extra boost kan gebruiken. Je gaat direct aan de slag met het uitwerken van een aantal contentvoorstellen en bouwt daarmee meteen een gave e-mailcampagne. Daarnaast heb je een leuk idee om de copy ook door te vertalen naar een visual op Facebook. Je wilt deze A/B-testen en selecteert 2 foto’s uit de beeldbank en bedenkt een prikkelende kop (niet teveel tekst, want daar houdt Facebook niet van).

’s Middags, na een gezellige lunch met je collega’s, houd je je bezig met het redigeren van copy voor een aantal ledenvoordelen in onze winkel. Je werkt de contentplanning bij en je verzamelt alvast informatie voor een financieel thema dat we volgende week via de nieuwsbrief gaan aanjagen. Dat wordt waarschijnlijk weer een voltreffer (lees: > 50.000 clicks). Je vindt het leuk om ook nog te reageren op een aantal opmerkingen van onze leden op onderwerpen van de afgelopen week. Aan het eind van de dag zit je een half uurtje om tafel met de online marketeer om de copy van een onboardingscampagne te tweaken op basis van verleidingsprincipes.

Jouw afdeling
Wij zijn PGGM&CO, de ledenorganisatie van de coöperatie PGGM. Voor bijna 750.000 leden uit de sector zorg en welzijn proberen we dagelijks het verschil te maken. Niet alleen op het gebied van werk en financiën, maar ook op dat van zorg, wonen, gezondheid en vitaliteit. We zijn volop in beweging. Bij PGGM&CO krijg je volop ruimte om te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Onze leden staan daarbij altijd centraal. Het is onze ambitie om ze te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op eigentijdse vragen. Rond maatschappelijke thema’s zetten we communities op waar mensen met elkaar van gedachten kunnen wisselen en elkaar versterken. Zo leren we wat er speelt bij onze leden. En die inzichten proberen we samen met hen door te vertalen naar nieuwe producten en diensten.

Bij PGGM&CO tref je zo’n 20 enthousiaste collega’s. Wij zien onszelf als een kleine, inspirerende start-up en dat zie je terug in onze werkomgeving en de manier waarop we met elkaar omgaan. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning. Eigen inbreng en goede (creatieve) ideeën juichen we van harte toe.

Profiel
Je hebt passie voor de sector zorg & welzijn
Je doet een hbo- of wo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Media of vergelijkbaar
Je bent goed in redactiewerk, maar je vindt het ook leuk om e-mailnieuwsbrieven te bouwen en landingspagina’s in te richten
Je krijgt er energie van om met verschillende werkzaamheden bezig te zijn
Je zoekt een stageplek waarbij je echt mee mag werken en jouw ideeën in de praktijk kunt brengen
Je wil graag meer leren over datagedreven content marketing en innovatie
Je bent een zelfstarter en je kunt goed met mensen communiceren
Je hebt affiniteit met cloudtools
Je bent tussen de 24-36 uur per week beschikbaar

Wij bieden
Samenwerken in een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving. Bij PGGM&CO krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Een marktconforme beloning en veel mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren (o.a. op afstand werken). We bieden je werk dat ertoe doet en zorgen ervoor dat jij op je plek zit om samen met ons de wereld te veroveren.

Meer weten?

About PGGM

Please login or sign up to view the contact information.

PGGM&CO Contact

Neem dan contact op met Tim van der Weert, Campusrecruiter, via 030 277 21 51

KPMG mth Kasparov Rabobank