Intro

Een kickstart van je carrière in de bancaire sector en een boost van je netwerk: als starter kun je bij Octas alle kanten op binnen de financiële wereld. Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers is er altijd een geschikte opdracht voor jou. Als starter kun je bijvoorbeeld aan de slag als Trainee Banking, ben je de ogen en oren van de bank, of word je Financial Crime Analist waarbij jij met jouw analytisch vermogen fraudegevallen opspeurt. We hebben enorm veel opties en dus ook de mogelijkheid om te kijken wat bij jouw persoonlijke ambities past. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

What we do:

Bij Octas krijg je de kans om jezelf in elke mogelijke richting te ontwikkelen. We hebben een breed netwerk en meerdere klanten. Samen met jouw fieldmanager selecteer en kies je de meest geschikte functie. Octas is een detacheringsbureau in de banksector die samenwerkt met, onder andere, de grote banken van Nederland. Denk aan ING, ABN Amro, Rabobank, maar ook bedrijven als PwC en RvO. Wij zijn daarnaast preferred supplier bij verschillende klanten en detacheren door het hele land. De mogelijkheid ligt bij jou om te ontdekken wat bij jouw persoonlijke ambities past.

Octas werd 15 jaar geleden opgericht door Jan en Norbert. We hebben momenteel 159 professionals in dienst. Intern werken we met gespecialiseerde recruiters, fieldmanagers en accountmanagers. Je kunt op elk gewenst moment contact opnemen met de voor jou aangewezen fieldmanager. Zij ondersteunen de professionals tijdens hun loopbaan en verduidelijken samen met jou de doelen.

What we offer:

We zullen je waar mogelijk supporten en meerdere trainingen aanbieden vanuit onze Octas Academy. Je haalt meteen je benodigde WFT’s en combineert leren en werken. Octas heeft altijd de intentie een langdurige werkrelatie aan te gaan. De fieldmanager wordt jouw persoonlijke counselor. Ook organiseren we het hele jaar door leuke evenementen, zoals borrels of inhousedagen. Hier kunnen onze professionals elkaar ontmoeten en natuurlijk ook in contact komen met onze interne afdeling die werkt op Octas HQ.

Ervaringen met Octas

Neem een kijkje hoe het bij Octas eraan toe gaat:

In contact komen?

Neem contact op met onze Campus Recruiter Merith Jager via m.jager@octas.nl of 0653808758