About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Meeloopstage Strategy & Operations – Health

Meeloopstage Strategy & Operations – Health

De functie

KPMG Strategy & Operations – Health is een ambitieus en een snelgroeiend onderdeel binnen KPMG. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten bij het (meten en) verbeteren van de performance en/of het beheersbaar maken van (financiële) risico’s. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.

De gezondheidszorg is sterk in beweging. Klanten worden kritischer en vragen om een efficiënte, effectieve en cliëntgerichte dienstverlening. Nieuwe wet- en regelgeving stelt tevens toenemende eisen aan betrouwbaarheid en transparantie. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mogelijk is bieden kansen voor vernieuwing van de zorg. De gehele zorgsector krijgt te maken met dit ingrijpende veranderingsproces.

Wil jij je verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector?
Wij zijn op zoek naar topstudenten die serieuze interesse hebben in een mogelijke loopbaan binnen ‘KPMG Strategy & Operations – Health’ na de studie en die daar tijdens hun studie al een vliegende start mee willen maken. ‘KPMG Strategy & Operations – Health’ biedt deze kans in de vorm van een meeloopstage. Wij hebben verschillende opdrachten waar je als stagiair mee aan de slag kan.

Het profiel

– Je ben bezig met je Master, bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg
– Je hebt bovengemiddelde studieresultaten
– Je bent analytisch en conceptueel sterk
– Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
– Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden
– Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en zelfreflectie.
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
– Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal 3 maanden (standplaats Amstelveen, thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk)
Startdatum: flexibel. Graag je beschikbaarheid aangeven in de brief.

Deadline solliciteren: 1 oktober 2018

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande ‘solliciteer’ button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Welten Rabobank Joust SINCERIUS