About Us Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Meeloopstage Innovation Advisory

Meeloopstage Innovation Advisory

KPMG Innovation Advisory is een ambitieuze en snelgroeiende groep binnen KPMG Management Consulting, die zowel wereldwijd als in Nederland aan het uitbouwen is. Onze adviseurs ondersteunen bedrijven en organisaties bij het organiseren, crowdsourcen en uitvoeren van innovatie-initiatieven. Onze klanten komen uit alle sectoren (Corporates, Financial Services, Health, Public Sector, etc.).

Innovation Advisory gelooft dat elke organisatie kan innoveren: door het creëren van de juiste bedrijfscultuur & organisatie-competenties, het crowdsourcen van ideeën en snel experimenteren met startup technologie. Wij helpen klanten met het opzetten van innovatieprogramma’s binnen de organisatie, waarin relevante stakeholders (zowel intern als extern, van medewerker tot klant) kunnen meewerken aan urgente vraagstukken, of met nieuwe ideeën kunnen komen.

Terwijl je kennis maakt met de innovatieaanpak van KPMG Innovation Advisory help je onze adviseurs met het uitvoeren van klantopdrachten. Denk daarbij aan:
Het ondersteunen bij de ontwikkeling van innovatiestrategie
Het voorbereiden van workshops: ontwikkelen van de juiste materialen
Het inrichten van ons crowdsourcing platform en het analyseren van de dialoog op het platform
Ondersteunen bij proposal-trajecten
Het vormgeven van presentaties, posters en afbeeldingen
Het ontwikkelen van communicatie-materialen
Dit alles in een klein team dat snel schakelt en met verschillende opdrachten bezig is. Zo maak jij kennis met meerdere projecten en klanten.
Meeloopstage is tussen de 3 en 6 maanden. Eerstvolgende startdatum voor de meeloopstage is per direct. In overleg is later starten ook mogelijk.

 

Het profiel
Een student in de afrondende fase van een WO Bachelor opleiding of die een WO Master opleiding volgt, op het gebied van industrieel ontwerpen, innovatiemanagement, bedrijfskunde, strategic product design of vergelijkbaar. Daarnaast:
Heb je een creatieve geest en ben je iemand die buiten de kaders denkt
Heb je Ervaring met bewerkingssoftware zoals Illustrator, InDesign of Adobe Photoshop (is een pre)
Ben je een sterke communicator en een proactieve enthousiaste teamspeler.
Beschik je over een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels
Heb je affiniteit met Social Media

Ons aanbod: Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG en ontvang je een stagevergoeding.

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben jij die betrokken, analytische student die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Meeloopstage Innovation Advisory Contact

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/

Kasparov Athenaeum Boekhandel Welten KPMG