Junior Recruitment Consultant

Bij Joust geven we jong talent een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. Vanzelfsprekend zijn het functies waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en meedraait in afwisselende projecten. Maar boven alles staat je eigen ontwikkeling centraal.

“Wij draaien op de energie van jonge mensen en geloven dat wij hun carrière met de juiste voorbereiding en begeleiding een vliegende start kunnen geven.”


Waar ga je als Junior Recruitment Consultant werken?

Bij Joust geven we Young Professionals met een Finance & ICT achtergrond een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. We helpen opdrachtgevers om talenten te vinden en hen voor langere tijd aan de organisatie te binden. Gedurende het traineeship coachen, trainen en begeleiden wij de Young Professionals om een steile leercurve te waarborgen. In ons kantoor in Utrecht werken wij nauw samen met onze andere labels.

Onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend, van grote banken tot zorg en van IT-bedrijven tot scholen. We zijn dan ook vaak bij de klant te vinden en coachen op locatie. In deze tijd weten we elkaar uitstekend digitaal te vinden, al hopen we weer snel samen op kantoor te kunnen werken.

Wij zijn een kleine en flexibele organisatie met korte lijnen en veel ruimte voor initiatief. Bij ons werken gedreven zelfstarters die het beste uit hunzelf en het team weten te halen. Samen winnen, daar gaan we voor.

Wat ga je als Junior Recruitment Consultant doen?

Wat je op borrels vertelt wat je doet?
‘Ik ben een ondernemende junior consultant en help onze opdrachtgevers in hun strijd om jong talent te werven, te selecteren en te verbinden aan bedrijven.’

Wat doe je nu echt?
Als junior recruiter houd je je bezig met het pro-actief zoeken naar en werven en selecteren van geschikte starters op HBO & WO-niveau voor het invullen van traineeships bij onze opdrachtgevers. Je plant afspraken met de kandidaten in en neemt interviews af, in eerste instantie met z’n tweeën.
Vanzelfsprekend zorg je ondertussen voor een adequate administratieve vastlegging in ons CRM systeem. Je voert gegevens van kandidaten en klanten in, je werkt contacten uit, je archiveert gegevens, houdt de database up-to-date, plaatst vacatures op websites en job boards. Ook het meedenken en uitvoeren van marketing werkzaamheden kunnen in je takenpakket zitten.
Onze opdrachtgevers zijn soms internationale bedrijven, soms groot MKB, in uiteenlopende sectoren.

Deze werkzaamheden doe je normaal bij ons op kantoor in Utrecht zodat we snel met elkaar kunnen schakelen en elkaar goed op de hoogte kunnen houden. Op deze manier ben je ook echt deel van ons team. Af en toe vanuit huis werken behoort zeker tot de mogelijkheden. Momenteel werken wij volledig thuis en zullen wij in afstemming een inwerktraject met jou doorlopen zodat je alle kneepjes van het vak kan leren.

Wij waarderen ondernemerschap en ambitie en hebben diverse groeipaden voor je klaarliggen om te ontwikkelen naar consultant waarbij jij jezelf in coaching, sales, accountmanagement, marketing en talent development mag gaan ontwikkelen.

Wat neem je als Junior Recruitment Consultant mee? 

Als Junior Recruitment Consultant neem je mee:

 • (net) afgeronde HBO of WO opleiding met een bedrijfskundig component;
 • Werk- of stage ervaring in de uitzendbranche is een pre;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse & Engelse taal;
 • Representatief en communicatief vaardig;
 • Commerciële drive en een creatieve ondernemersgeest;
 • Geboren netwerker met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en bedrijven;
 • Je werkt gestructureerd, procesmatig en nauwkeurig;
 • Proactief, enthousiast, zelf startend en flexibel;
 • Woonachtig in regio Utrecht
 • 32 -40 uur beschikbaar.

Wat hebben we jou te bieden als Junior Recruitment Consultant?

Jij wil bij ons werken omdat:

 • Wij een ontzettend gezellig team hebben waarbij successen samen gevierd worden;
 • Je een directe bijdrage kunt leveren aan het bedrijfsresultaat en groei van de organisatie;
 • Je vanaf dag 1 veel verantwoordelijkheden krijgt;
 • Jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Je leuke bonussen kunt verdienen samen met je collega’s;
 • We graag samen op pad gaan en leuke uitjes organiseren, denk dagje varen, kanotocht door Utrecht, Lasergamen, uit eten en een sushi lunch.

Interesse of meer info?

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met Alexandra Winter via alexandra@joust.nl of 06 11 46 21 20. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.joust.nl