Joust

Joust is 3 jaar geleden opgericht door Bart Vink en Dennis de Gier. Bart heeft een achtergrond in data analytics en IT, Dennis een achtergrond in finance en control. Zij merkten beide dat er een gat is tussen young professionals en de arbeidsmarkt. Daarom hebben wij als doel jong talent met opdrachtgevers te verbinden. Dit doen wij door startersfuncties en traineeships op het gebied van finance en data/IT aan te bieden en te begeleiden bij onze klanten in de regio Utrecht en de Randstad. 

 

Joust

Hoe werkt Joust?

In een persoonlijk gesprek bekijken we aan de hand van jouw persoonlijke ambities, capaciteiten en carrièrewensen de mogelijkheden van een startersfunctie of een traineeship. Bij Joust vinden we het belangrijk dat je op één lijn zit met de opdrachtgever. En dat jouw eigen talenten ontwikkeld worden. Na onze persoonlijke gesprekken, selecteert Joust een opdrachtgever die op één lijn zit met jouw wensen en ambities. Een mogelijkheid is dat je 7 tot 12 maanden via Joust bij deze opdrachtgever aan de slag gaat binnen een bepaalde startersfunctie. Hierbij draai je volledig mee met het bedrijf en zullen wij een stukje begeleiding en training op ons nemen met als doel dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Een andere mogelijkheid is dat je bij deze opdrachtgever binnen een traineeship een jaar aan de slag gaat en je op minimaal twee projecten meedraait. Met je frisse en kritische blik voer je opdrachten uit binnen je vakgebied en neem je deel aan een intensief trainingsprogramma. Joust zorgt voor persoonlijke begeleiding zodat je zoveel mogelijk kennis en ervaring opdoet. Na je traineeship kan je bijvoorbeeld doorstromen naar een van de andere opdrachtgevers uit ons netwerk.

Wat kan Joust voor jou betekenen?

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie of een traineeship binnen een van onze expertises? Wij gaan graag met je aan tafel om te kijken wat bij jou past.

Wil je meer weten over ons of over onze vacatures?

www.joust.nl

Please login or sign up to view the contact information.

Joust Contact

Neem contact op met Alana Soares, business manager bij Joust. Zij is te bereiken op 06-34017606 of mail naar alana@joust.nl