Consultant

Beste toekomstige Joust collega, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Met jouw talent voor coaching, je ondernemende houding en je kennis van commercie kom je ons team versterken.


Waar ga je als Consultant werken?

Bij Joust geven we Young Professionals met een Finance & ICT achtergrond een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. We helpen opdrachtgevers om talenten te vinden en hen voor langere tijd aan de organisatie te binden. Gedurende het traineeship coachen, trainen en begeleiden wij de Young Professionals om een steile leercurve te waarborgen. In ons kantoor in Utrecht werken wij nauw samen met onze andere labels.

Onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend, van grote banken tot zorg en van IT-bedrijven tot scholen. We zijn dan ook vaak bij de klant te vinden en coachen op locatie. In deze tijd weten we elkaar uitstekend digitaal te vinden, al hopen we weer snel samen op kantoor te kunnen werken. 

Wij zijn een kleine en flexibele organisatie met korte lijnen en veel ruimte voor initiatief. Bij ons werken gedreven zelfstarters die het beste uit hunzelf en het team weten te halen. Samen winnen, daar gaan we voor.

Wat ga je als Consultant doen?

Hoe leg je op borrels uit wat je doet? ‘Ik ben een ondernemende consultant met een breed takenpakket. Ik help opdrachtgevers om Finance & IT talent te vinden en hen aan de organisatie te binden. Tevens help ik Young professionals om een passend traineeship te vinden en coach ik hen om succesvol te zijn in zijn of haar opdracht!’ 

Diversiteit staat voorop als consultant. Jij gaat je, naast de werving en selectie van HBO en WO geschoolde young professionals, richten op sales, marketing, accountmanagement en coaching & begeleiding. De leercurve is steil en je zult merken dat je binnen een korte periode al veel verantwoordelijkheid krijgt. Je dagelijkse activiteiten zullen bestaan uit de volgende facetten:

Recruitment: Je belangrijkste taak is het werven, selecteren, interviewen en voorstellen van young professionals voor de opdrachtgever. Je hebt oog voor talent en beschikt over een goede dosis mensenkennis.

Sales: Een opportunity binnen of buiten het netwerk? Jij gaat er achteraan! Je neemt zelfstandig contact op en zorgt dat de deal binnen wordt gesleept. Samen met een collega ga je op intake bij de opdrachtgever om het functieprofiel aan te scherpen en de cultuur van het bedrijf in kaart te brengen.

Marketing: Joust op een duurzame, duidelijke en aantrekkelijke manier in de markt zetten? Jij levert input voor de nieuwsbrief, denkt mee over marketingacties (zowel on- als offline), houdt je bezig met de zichtbaarheid op social media en organiseert evenementen en workshops.

Accountmanagement: Jij bent verantwoordelijk voor de klanten in jouw portfolio, jij zorgt dat de contacten worden onderhouden, je belt regelmatig, zorgt dat je informatie over de klant up to date is, je springt tijdig in als er veranderingen zijn, houdt ook na de plaatsing een vinger aan de pols, en het allerbelangrijkste: je zorgt dat jouw klanten tevreden zijn!

Coaching & begeleiding: De young professionals die jij bij jouw opdrachtgevers laat starten coach jij maandelijks op locatie. Daarnaast begeleid je hen op afstand door regelmatig in contact te staan en op de hoogte te blijven van zijn of haar ontwikkeling.

Wat neem je als Consultant mee? 

Als Consultant voor Joust neem je volgende mee:

 • Afgeronde hbo of wo opleiding;
 • minstens 2+ jaar werk- en/of stage ervaring in recruitment/sales/coaching etc.;
 • Uitstekende kennis MS office, de Nederlandse en de Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
 • Representatief en sterke communicatieve skills;
 • Commerciële drive en een creatieve ondernemersgeest;
 • Affiniteit met Finance en/of ICT;
 • Geboren netwerker met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en bedrijven;
 • Je werkt gestructureerd, procesmatig en nauwkeurig;
 • Woonachtig in de omgeving Utrecht.

Wat hebben we jou te bieden als Consultant?

Jij wil bij ons werken omdat:

 • Wij een ontzettend gezellig team hebben waarbij successen samen gevierd worden;
 • Je een directe bijdrage kunt leveren aan het bedrijfsresultaat en groei van de organisatie;
 • Je vanaf dag 1 veel verantwoordelijkheden krijgt;
 • Jouw ontwikkeling centraal staat;
 • Je leuke bonussen kunt verdienen samen met je collega’s;
 • We graag samen op pad gaan en leuke uitjes organiseren, denk dagje varen, kanotocht door Utrecht, Lasergamen, uit eten en een sushi lunch.

Interesse of meer info?

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met Alexandra Winter via alexandra@joust.nl of 06 11 46 21 20. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.joust.nl