About Us New Student? Members Career For Companies Store Corona
Sign In Sign Up

Consultant Strategy & Operations

Consultant Strategy & Operations

De dynamiek van de markt zorgt ervoor dat bedrijven continue bezig met het future proof maken van hun organisatie. Wil jij een essentiële rol spelen in deze strategische transitie van onze klant door jouw probleemoplossende vaardigheden in te zetten? En wil je in twee jaar vier verschillende sectoren (Corporate Clients, Financial Services, Healthcare en Public Sector) ontdekken? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Help jij mee onze klanten future proof te maken?

Om succesvol te zijn en te blijven zijn ondernemingen continue op zoek naar manieren om beter in te spelen op de uitdagingen in de markt. Of het nu om gaat een toenemende vraag naar producten of diensten, duurzaamheid of veranderende regelgeving, de markt is voortdurend in beweging. We helpen onze klanten bij deze uitdagingen met het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie door een integrale en snelle waardecreatie in de gehele keten. Hierbij kun je denken aan het doen van strategische marktanalyses, concurrentieanalyses en synergieanalyses, het onderzoeken van businessplannen, de bijbehorende projecties en investeringsmogelijkheden van een onderneming, het verbeteren van bedrijfsprocessen, optimaliseren van procurement en supply chain, operating model design en kostenoptimalisatie.

KPMG’s wereldwijde netwerk van meer dan 1,000 strategie professionals geven gespecialiseerd advies, dragen ideeën aan en bieden sector en cross-sector expertise, zowel nationaal als internationaal. Tijdens onze opdrachten maken we gebruik van onze brede industrie kennis vanuit grootschalige transformatie trajecten, fusies en overnames, financiële en operationele herstructureringen, fiscale structurering en risk management.

KPMG helpt organisaties op de volgende strategische thema’s:
Groei Strategie
Operationele Strategie
Deal Strategie
Portfolio Strategie
Type klanten

Jouw klanten bevinden zich in een viertal sectoren, namelijk Corporate Clients, Financial Services, Healthcare en Public Sector. Je werkt aan verschillende projecten en iedere zes maanden start je op een nieuwe afdeling. Hierdoor zie je in korte tijd veel, waarna je de mogelijkheid hebt om na twee jaar bij één van onderstaande afdelingen uit te stromen.

Afdelingen
Strategy & Operations – Corporate Clients
Strategy & Operations – Public Sector
Strategy & Operations – Financial Services
Strategy & Operations – Health
Deal & Growth

Jouw rol in het team
In onze projecten werk je veelal in multidisciplinaire teams en ondersteun je klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Vanaf dag één ben je nauw bij betrokken met de klant. Een kwantitatieve benadering is vaak de kern van onze aanpak. Je verzorgt interviews om de benodigde input te verkrijgen en werkt aan analyses en adviezen. De functie en professionele begeleiding bieden je volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Naarmate je meer ervaring op doet zal jouw verantwoordelijkheid binnen projecten toenemen.

Het profiel, Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven.

Bekijk meer informatie over onze afdeling Strategy & Operations.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste teamspeler die tevens in staat is om zelfstandig analyses uit te voeren. Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, waardoor je complexe vraagstukken kan structureren en weet door te dringen tot de kern van het probleem. Daarnaast ben je in staat kwantitatieve analyses uit te voeren waarmee je het vraagstuk helder vaststelt en oplossingen op maat ontwerpt. Het leveren van een hoge kwaliteit van je werk staat centraal en je hebt een professioneel kritische houding.

 

En verder:
Je hebt een afgeronde (bedrijfs-) economische of technische academische opleiding met uitstekende resultaten.
Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en actief deelgenomen aan een studenten- of sportvereniging, bestuur en/of commissie.
Je hebt tijdens je studie ervaring opgedaan in consultancy/projecten (bijvoorbeeld door stages en onderzoeksprojecten).
Internationale ervaring is een pre.
Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
Je bent de Nederlandse en Engelse taal vaardig in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:
Laptop en smartphone van KPMG
Onkostenvergoeding en variabele beloning
Premievrij pensioen
Jonge bedrijfscultuur
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching

Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

Solliciteer

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Consultant Strategy & Operations Contact

https://vacatures.kmpg.nl/vacatures/details/meeloopstage-strategy-operations-health/solliciteer/

SINCERIUS Belastingdienst Joust KPMG