About Us New Student? Members Career For Companies Store Corona
Sign In Sign Up

Consultant Strategy & Operations – Public Sector

Consultant Strategy & Operations – Public Sector

Aansprekende strategische vraagstukken, grootschalige transformaties, politiek gevoelige verandertrajecten: als Consultant Strategy & Operations – Public Sector heb je er dagelijks mee te maken. Wil jij je ontwikkelen tot een consultant die de publieke sector naar een hoger niveau tilt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Het begeleiden en ondersteunen van grootschalige transformaties in de publieke sector. Het ondersteunen van klanten met strategische onderzoeken en doorlichtingen. Het begeleiden van samenwerkings- en fusietrajecten. Het inzichtelijk maken en beheersen van effecten van beleidskeuzes middels business cases/kosten-batenanalyses. Het evalueren van (landelijk) beleid. Organisatie(her)ontwerp en organisatieontwikkeling. Het begeleiden van grootschalige veranderprocessen samen mét de klant. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagende projecten waar je als Consultant Strategy & Operations – Public Sector dagelijks mee te maken krijgt.

Vind jij dat de publieke sector altijd beter kan? En ben je een energieke starter die zich helemaal thuis voelt in een bedrijfscultuur waar veel werk en veel vrijheid hand in hand gaan? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Maak jij de publieke sector beter?
Een betere publieke sector, daarvoor maak jij je hard in deze adviesfunctie. De opdrachten op jouw bordje zijn uitdagend en divers. Tijdens je dagelijkse werk je aan uiteenlopende adviesopdrachten bij Ministeries, tal van grote uitvoeringsorganisaties, onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Je draagt veel eigen verantwoordelijkheid, maar werkt ook hecht samen met collega’s en experts.

Veel doen, snel groeien
S&O Public Sector is een ambitieus onderdeel binnen KPMG Advisory en valt binnen de ‘Strategy & Operations’ suite. Je begeleidt toonaangevende klanten bij transformaties, optimaliseert kwaliteit en kosten, ontwikkelt strategieën en evalueert (landelijk) beleid. Zo doe je razendsnel veel ervaring op. Juist bij tegengestelde belangen of andere problemen zet jij door!

S&O Public Sector werkt nauw samen met KPMG-competentiegroepen zoals People & Change, Financial Management, IT, Data & Analytics, Innovation, etc. Daarmee  bedienen wij onze klanten zo goed mogelijk en doe jij specialistische kennis en ervaring op.  Wanneer je niet aan klantopdrachten werkt, werk je aan marktbewerking, productontwikkeling of aan je persoonlijke ontwikkeling!

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven.

Wie ben jij?
Je weet wat je wilt en bereikt jouw doelen met een verrassende aanpak. Met jouw scherpzinnigheid maak je analyses en verrassende concepten die de publieke sector écht verder helpen. Je neemt graag eigen verantwoordelijkheid en deinst niet terug voor opdrachten met veel impact. Je hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie. En met jouw teamspirit zit het wel goed: collega’s werken graag met je samen.

En verder:
Je hebt affiniteit met complexe financiële, organisatorische en strategische vraagstukken in de publieke sector en hebt de intrinsieke ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de publieke sector.

Je hebt net een afgeronde academische opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische of economische richting. Denk aan bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, econometrie, (technische) bedrijfskunde of technische bestuurskunde.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

 

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:
Laptop en smartphone van KPMG
Onkostenvergoeding en variabele beloning
Premievrij pensioen
Jonge bedrijfscultuur
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching

Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Wil jij jezelf snel ontwikkelen tot een consultant die de publieke sector naar een hoger niveau tilt? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde organisaties in de publieke sector? Dan maken we graag kennis met je.

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Consultant Strategy & Operations – Public Sector Contact

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/meeloopstage-strategy-operations-health/solliciteer/

SINCERIUS Belastingdienst Kasparov KPMG