About Us New Student? Store Members Career
For Companies Alumni Corona
Sign In Sign Up

Consultant Risk & Internal audit

Consultant Risk & Internal audit

Als Consultant Risk & Internal Audit maak je onderdeel uit van de afdeling Internal Audit Risk & Compliance Services. Waar jij je bezig houdt met in control, risk en compliance vraagstukken. Voor meer informatie.

Wij ondersteunen organisaties met het in kaart brengen en beheersen van risico’s door middel van internal audits, SOX testing en risico assessments . Daarnaast geven wij organisatie advies hoe zij internal audit afdelingen kunnen inrichten en risicomanagement kunnen implementeren. Hierbij besteden wij ook aandacht aan IT en soft controls.

Wij werken vaak voor grotere (internationale) organisaties binnen uiteenlopende sectoren, met verschillende vraagstukken. Het leveren van toegevoegde waarde en zoeken naar innovatieve manieren om organisaties in control te brengen en te laten blijven, staat bij ons hoog in het vaandel. Ook jij kunt hier een bijdrage aan leveren door naast het uitvoeren van opdrachten, je bezig te houden met de ontwikkeling van nieuwe diensten of producten. Op deze wijze bieden we je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelingen als (operational) auditor en draag je bij aan verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

KPMG Internal Audit Risk & Compliance Services is een afdeling met ambitie. Als consultant word je breed ingezet op onze Risk & Internal Audit opdrachten. Je werkt in multidisciplinaire teams die bestaan uit jonge en enthousiaste professionals. Hecht jij waarde aan diversiteit en sta jij je mannetje? Dan maken we graag kennis met je!

Het profiel
Ben je ambitieus, pro- actief en analytisch? Je hebt een afgeronde WO opleiding ( bij voorkeur accounting of finance) en bent bereid om naast je werk je nog verder te ontwikkelen, door het volgen van een postdoctorale studie tot operational auditor. Je beschikt over nul tot twee jaar werkervaring. Je bent een enthousiaste teamplayer maar werkt ook uitstekend zelfstandig. Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden. Je bent pro-actief en neemt verantwoordelijkheden. Daarnaast hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en heb je een professioneel kritische houding en een rechte rug. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je interesse in de wereld om je heen.

Ons aanbod
KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande ‘solliciteer’ button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About KPMG

Please login or sign up to view the contact information.

Consultant Risk & Internal audit Contact

Athenaeum Boekhandel mth PGGM Utrecht University