About us New Student Members Career Store
For companies Alumni
Sign In Sign Up

Inhouseday SeederdeBoer

Meer informatie:
Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn met name actief in maatschappelijke organisaties, in de zorg en in de financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp en digitalisering.

Consultancy Traineeship

Na het afronden van je masterstudie start je je carrière bij SeederDeBoer als Junior Consultant. Samen met mede trainees volg je ons tweejarig Consultancy Traineeship waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je krijgt bijvoorbeeld de rol van project- en/of managementondersteuning, business control, of je beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant, maar ook aan jouw eigen ontwikkeling.
Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

De volgende sollicitatieronde voor het Consultancy Traineeship vindt in mei/juni plaats, om op 1 september 2019 je carrière te starten bij SeederDeBoer.

Inhousedag bij SeederDeBoer

Op onze Inhousedag maak je kennis met SeederDeBoer én het consultancy vak. Tijdens deze middag ervaar je hoe het is om als junior consultant bij SeederDeBoer te werken. We geven een presentatie over ons bedrijf en je gaat aan de slag met een case van een van onze klanten. Dit doe je samen met onze ervaren consultants die aan dit vraagstuk gewerkt hebben. We sluiten de middag af met een borrel waar je de gelegenheid krijgt om onze consultants het hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen en opdrachten.

Programma Inhousedag
13:00 – 13:15 Ontvangst
13:15 – 14:10 Bedrijfspresentatie / kennismaking
14:10 – 14:30 Rondleiding door pand
14:30 – 17:00 Case
17:00 – 17:30 Afsluitende Borrel

Utrecht University Joust Flowtraders SINCERIUS