Junior Recruiter (Zomer Werkstudent)

Ben jij op zoek naar waardevolle werkervaring gedurende de zomerperiode of tussenjaar waarbij je jouw sociale vaardigheden in de praktijk kunt brengen? Heb jij een creatieve ondernemersgeest, ben jij een geboren netwerker en kun je daarnaast ook nog nauwkeurig en gestructureerd werken? Bij Joust zijn wij op zoek naar een junior recruiter, die op het gebied van recruitment en netwerken, een toevoeging is op ons gezellige team in Utrecht.


Wat ga je als Junior Recruiter (zomervakantie werkstudent) doen?

Wat je op borrels vertelt wat je doet?
Ik ben een ondernemende junior consultant en help onze opdrachtgevers in hun strijd om jong talent te werven, te selecteren en te verbinden aan bedrijven.

Wat doe je nu echt?
Als junior recruiter houd je je bezig met het pro-actief zoeken naar en werven en selecteren van geschikte starters op HBO & WO-niveau voor het invullen van traineeships bij onze opdrachtgevers. Je plant afspraken met de kandidaten in en neemt interviews af, in eerste instantie met z’n tweeën.
Vanzelfsprekend zorg je ondertussen voor een adequate administratieve vastlegging in ons CRM systeem. Je voert gegevens van kandidaten en klanten in, je werkt contacten uit, je archiveert gegevens, houdt de database up-to-date, plaatst vacatures op websites en job boards. Ook het bijhouden van onze social media kan in je takenpakket zitten.
Onze opdrachtgevers zijn soms internationale bedrijven, soms groot MKB, in uiteenlopende sectoren.

Deze werkzaamheden doe je bij ons op kantoor in Utrecht zodat we snel met elkaar kunnen schakelen en elkaar goed op de hoogte kunnen houden. Op deze manier ben je ook echt deel van ons team. Af en toe vanuit huis werken behoort zeker tot de mogelijkheden, naast dat je minimaal twee dagen (/dagdelen) bij ons op kantoor aanwezig kan zijn.

Bedrijfscultuur Joust

Bij Joust geven we jong talent een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. Vanzelfsprekend zijn het functies waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en meedraait in afwisselende projecten. Maar boven alles staat je eigen ontwikkeling centraal.

“Wij draaien op de energie van jonge mensen en geloven dat wij hun carrière met de juiste voorbereiding en begeleiding een vliegende start kunnen geven.”

Wat neem je als Junior Recruiter (zomervakantie werkstudent) mee? 

Als junior recruiter neem je mee:

  • HBO of WO student (of recent afgestudeerd)
  • Werk- of stage ervaring in de uitzendbranche is een pre
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse & Engelse taal
  • Representatief en communicatief vaardig
  • Commerciële drive en een creatieve ondernemersgeest
  • Geboren netwerker met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en bedrijven
  • Je werkt gestructureerd, procesmatig en nauwkeurig
  • Proactief, enthousiast, zelf startend en flexibel
  • Woonachtig in regio Utrecht
  • 32 – 40 uur beschikbaar (voor een minimale periode tot september)

Arbeidsvoorwaarden

Als Junior Recruiter biedt Joust je de mogelijkheid om te werken in een jong, dynamisch en ondernemend team bij een jong bedrijf met stevige groei ambities. Onze werksfeer is informeel maar professioneel met begeleiding on the job van je collega’s en senior professionals. Op termijn kan je doorgroeien naar recruiter, accountmanager, coach of naar consultant.

Daarnaast is het mogelijk om vanaf september flexibel te blijven werken (als je weer gaat studeren), dit is mogelijk tussen de 16 – 40 uur zodat jij goed kan afstemmen met drukke tentamen periodes, scriptie deadlines etc.

Interesse of meer info?

Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatie naar alexandra@joust.nl Wil je meer info over de functie of over Joust als organisatie, bel dan gerust naar Alexandra (06 11 46 21 20). We vertellen je er graag meer over!