Campus Recruiter Utrecht

Ben jij op zoek naar een bijbaan waar je vanuit thuis of vanaf de universiteit kan werken? En waarbij je o.a. jouw sociale vaardigheden in de praktijk kunt brengen? Heb jij een creatieve ondernemersgeest, ben jij een geboren netwerker en kun je daarnaast ook nog nauwkeurig en gestructureerd werken? Bij Joust zijn wij op zoek naar een Campus Recruiter, in Utrecht, die op gebied van recruitment, netwerken, uitbreiding en marketingwerkzaamheden een toevoeging is op ons gezellige team.


Waar ga je als Campus Recruiter werken?

Joust Young Professionals is gevestigd in Utrecht maar al in diverse studenten steden actief. “Wij draaien op de energie van jonge mensen en geloven dat wij hun carrière met de juiste voorbereiding en begeleiding een vliegende start kunnen geven.” Wij zijn een jonge organisatie met een gezonde dosis humor, hoog energie niveau en flinke groei ambities. Daarnaast zetten wij de interesse in onze mensen op nummer 1!


Wat ga je als Campus Recruiter doen?

Als Campus Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zowel Young Professionals (eind bachelor) voor de Talent Pool als HBO en WO starters voor onze opdrachtgevers. En die opdrachtgevers, díe zijn zeer divers! Zo ben je het ene moment bezig met een werving voor een internationaal IT bedrijf, een ander moment begeef jij je in de MKB omgeving. Dit alles doe je in uiteenlopende sectoren, waarbij de focus op Financial Management en Data Analytics ligt.

Naast recruitment zijn dit jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Uitbreiding: Als Campus Recruiter ben jij hét aanspreek- en schakelpunt voor Joust tussen de studie- en studentenverenigingen. Geheel zelfstandig! Wekelijks evalueer je samen met Joust over de werkzaamheden en voortgang.

Netwerken: Een opportunity binnen of buiten het netwerk? Jij gaat er achteraan! Je neemt zelfstandig contact op en zorgt dat juist díe Young Professional in contact komt met Joust om onderdeel uit te maken van de Talent Pool of om in aanmerking te komen voor een startpositie.

Marketing: Joust op een duurzame, duidelijke en aantrekkelijke manier in de markt zetten? Jij houdt je bezig met de zichtbaarheid op social media en houdt een oog in het zeil voor Joust als het gaat om interessante evenementen en workshops rondom jouw regio.


Wat neem je als Campus Recruiter mee?

Ben of heb jij:

  • HBO of WO student in een economische, bedrijfskundige of informatiemanagement studie;
  • Affiniteit met netwerken;
  • Minimaal 5-15 uur per week beschikbaar;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
  • Woonachtig en studerend in Utrecht.


Wat hebben we jou te bieden als Campus Recruiter?

Als Campus Recruiter in Utrecht biedt Joust je de mogelijkheid om te werken in een jong, dynamisch en ondernemend team. Onze werksfeer is informeel, maar professioneel met begeleiding on the job van je collega’s en senior professionals. Wij bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijk bonus model.

Onze Campus Recruiter in Tilburg:

“Als Campus Recruiter in Tilburg sta ik in contact met veel verschillende studenten waar ik regelmatig koffie mee drink om te kijken of ik iets voor ze kan betekenen. Doordat alle werkzaamheden vrij in te plannen zijn en ik vanuit thuis of op de universiteit tussen colleges door kan werken voor Joust is het voor mij dé uitkomst naast mijn drukke studentenleven!”


Interesse of meer info?

Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatie naar alexandra@joust.nl Wil je meer info over de functie of over Joust als organisatie, bel dan gerust naar Alexandra (06 11 46 21 20). We vertellen je er graag meer over!