About Us New Student? Members Career For Companies Store Corona
Sign In Sign Up

Stage AenF Partners

Bedrijfsinformatie

Wij bieden een kans om ervaring op te doen in de fusie en overname markt door directe betrokkenheid bij alle fasen van het overname proces. AenF Partners is een praktisch ingestelde onderneming en dus de ideale plek om je corporate finance kennis in de praktijk te brengen. De partners van AenF Partners zijn specialisten op het gebied van de koop en verkoop van ondernemingen, met een brede kennis, jarenlange ervaring en een stevig netwerk; kortom alle ingrediënten om voor een goede begeleiding zorg te dragen. In geval van een afstudeerstage dienen stagiairs eerst 3 maanden mee te lopen binnen de onderneming, waarna in onderling overleg tijd wordt vrijgemaakt voor het afstuderen / de afstudeeropdracht, waarin je maximaal 1 dag per week aan je afstudeeropdracht kunt besteden. Het gaat dus overwegend om een meeloopstage.

Functie omschrijving

Tijdens een stage bij AenF Partners werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd (in verschillende fasen). Als stagiair maak je direct deel uit van een klein en hecht overnameteam, dat doorgaans uit 2-3 personen bestaat. Een van de voordelen van stage lopen bij een kleiner M&A kantoor is dat je door de kleinschaligheid direct betrokken wordt bij alle fasen van het fusie en overnameproces. Je maakt het adviesproces van dichtbij mee. Zo word je onder meer betrokken bij het searchen naar de juiste overnamekandidaat, presentaties en pitches, het schrijven van informatiememoranda, het financieel en strategisch analyseren van markten en bedrijven en het uitvoeren van een waardebepaling van een bedrijf. Zo kom je gedurende je stageperiode in aanraking met het hele proces van fusies- en overnames. Gedurende de stage zul je een vergoeding krijgen van 600 euro per maand.

Functie-eisen

Wij zoeken een gedreven en pro-actieve student die interesse in- en affiniteit met het Corporate Finance vakgebied heeft. Daarnaast moet je een teamplayer zijn en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Deze stage is voor 5 dagen in de week voor een minimale duur van 4 maanden. Een WO-master hebben of hiermee bezig zijn is verplicht.
KPMG PGGM ACM brandnewday