About us Store New Student Members Career
For companies Alumni
Sign In Sign Up

PGGM Investments Experience – 30 November 2018

Jouw functie

De verantwoordelijkheid over 215 miljard euro. Draag jij die met ons mee?
We hebben een gevarieerd programma samengesteld waar jij met andere ambitieuze studenten aan deelneemt. Studenten die misschien wel jouw latere collega’s worden. Je maakt op informele wijze kennis met onze investmentmanagers die je graag meer vertellen over hun werk. Je zult merken dat we een internationale organisatie zijn, dus ‘be prepared’. Misschien opent de PGGM Investments Experience jouw ogen en zie jij na afloop een startersfunctie, stage of traineeship bij ons wel zitten.

Jouw afdeling

Voor deze dag is dat PGGM Investments: best-in-class op het gebied van vermogensbeheer. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,2 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 215 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Profiel

We maken graag kennis met toptalent. Ben je bezig met je wo-master in een financiële richting, of ben je een quant die misschien wel in de eindfase van zijn bachelor zit? Dan zien we je graag. Ook als je net bent gestart in een baan, kan het geen kwaad om bij PGGM binnen te kijken.

Zeker niet als je jezelf wilt blijven ontwikkelen bij een organisatie waar dat ook écht kan. PGGM daagt je graag uit en haalt het beste uit medewerkers. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook in bredere zin. Als jij wilt ervaren hoe de beleggingswereld in elkaar steekt en de ambitie hebt om te groeien in een internationaal speelveld, nodigen we je graag uit.

Kortom, wij zijn op zoek naar jou als jij:

  • Bezig bent met jouw WO master in een finance of quant (of vergelijkbare) richting,
  • Of in de eindfase van jouw WO bachelor zit,
  • Of net met werken bent begonnen (max. 1 jaar werkervaring na afronding master)

Wij bieden

Wat collega’s vertellen over werken bij PGGM Investments Private Markets? Check: https://www.pggm.nl/werken-bij/Evenementen/Paginas/PGGM-Investments–Experience.aspx

Meer weten?

Bel of app met onze campus recruiter Tim van der Weert via 06 – 23 62 76 57 als je meer informatie wilt over de PGGM Investments Experience. Mailen via tim.van.der.weert@pggm.nl kan ook.

Interesse? Leuk om te horen. We zien je aanmelding graag uiterlijk 26 november tegemoet via de ‘solliciteer button’ onderaan de pagina. Wil je tijdens je aanmelding ook je cv, WO-cijferlijst(en) en een korte motivatie toevoegen? We hebben een beperkt aantal plaatsen voor topstudenten beschikbaar. Je hoort uiterlijk een week van tevoren of je bent geselecteerd voor de PGGM Investments Experience op 30 november.

Bekijk de video en solliciteer!

Flowtraders Joust ACM Welten