Mth

Over mth

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 18 vestigingen en 400 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden- en Noord-Nederland. Onze missie is bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed.  Bij ons is er ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheden.  Je kunt je ideeën kwijt, er wordt naar je geluisterd én werk van je input gemaakt. Je kunt bij ons mooie stappen maken als je ondernemend en kritisch durft te zijn.

Onze wortels

Van oudsher draagt mth vanuit onze pioniersgeest, gedreven door kennis en kunde, bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Mth is daarbij ervan overtuigd dat investeren in relaties de sleutel vormt voor persoonlijke groei en zakelijk succes.

Ondernemend Nederland in zijn kracht

Nederland is opgebouwd vanuit een pioniersgeest. Gebouwd op ondernemers, op onze klanten. Zij maken het verschil en stimuleren economie, welvaart en welzijn. Zij kunnen de wereld beter maken. mth is niet alleen de ruggensteun voor de ondernemer, maar is ook zijn klankbord.

Stage

Er zijn volop mogelijkheden voor stagiairs in accountancy en belastingadvies. Je leert niet alleen onze organisatie kennen, maar gaat daadwerkelijk aan de slag met onze verschillende diensten. Uiteraard krijg je hierbij intensieve begeleiding van je eigen mentor.

Werken en leren

Je kunt bij ons werken en leren combineren, met name in de accountancy. Je werkt dan vier dagen per week bij ons in de praktijk. Ook bieden diverse hogescholen de bacheloropleiding accountancy aan als duaal traject. Daarmee doe je niet alleen heel veel praktijkkennis op, maar creëer je ook een enorme voorsprong op je voltijd collega-studenten. Bovendien ontvang je salaris én betalen wij je studie. Na het behalen van je bachelor accountancy ben je er nog niet als je accountant wilt worden. Om AA of RA te worden volg je nog een theoretische vervolgopleiding en een praktijkopleiding.

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan?

Ben je afgestudeerd in accountancy of een fiscale richting, dan kun je direct aan de slag als junior accountant of belastingadviseur. Daarnaast kun je externe opleidingen en cursussen volgen en neem  je deel aan ons interne cursusprogramma, de mth Academy.

Dit is jouw kans.

 

Please login or sign up to view the contact information.