Bijbaan Assistant Finance

Zoek jij een flexibele baan waarbij je bijdraagt aan verduurzaming van de industrie?


De uitdaging

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in een jong en dynamisch team, waarbij jezelf je uren kunt indelen? Sensorfact is een snelgroeiende start-up/scale-up met als doel de menselijke ecologische voetafdruk te verkleinen. Om deze uitdaging waar te kunnen maken zoeken we momenteel een Assistant Finance die bijdraagt aan een vlekkeloos verloop van de financiële processen; met name de debiteuren- en crediteurenadministratie, loonadministratie, cash flow en financiële rapportages opstellen.

Nu het ‘nieuwe’ normaal in zicht is, gaan wij af en toe weer naar kantoor toe. Je kunt daarom werken vanuit ons kantoor (naast Utrecht Centraal) of vanuit jouw eigen thuiskantoor. Wij zorgen ervoor dat dit thuiskantoor goed ingericht wordt. Daarnaast organiseren wij weer corona-proof Sensorfact borrels en uitjes met koude Hertog-Jan bier (of Italiaanse wijn van ons Italiaanse sales team).

Jij bent perfect voor deze baan, omdat jij…

  • Over HBO of WO werk- en denkniveau beschikt
  • Een tussenjaar hebt of in de afrondende fase van een financiële opleiding zit en beschikbaar bent voor 16-24 uur per week
  • Interesse hebt in duurzaamheid en innovativiteit
  • Het financiële geweten van een organisatie wil zijn
  • Het financiële proces wil doorgronden en verbeteren
  • Niet bang bent om de telefoon op te pakken om een debiteur te bellen wanneer de factuur niet wordt betaald
  • Over een zelfstandige, enthousiaste en energieke mindset beschikt

Wat wij bieden

Een parttime aanstelling tussen de 16 en 24 uur tegen een uurtarief tussen €10 en €15, gebaseerd op jouw werkervaring. Reiskosten worden vergoed waar nodig en verder bieden wij veel mogelijkheden voor werken op afstand. Sensorfact is een platte organisatie met een startup mentaliteit, waarbij je gerust een borrel drinkt met jouw manager en de oprichter. Daarnaast kom je terecht in een dynamische omgeving met een enthousiast team, waar samenwerking en positiviteit voorop staan. Tot slot zorgen wij voor de nodige ontspanning, door middel van lunches, borrels en andere activiteiten.

Over Sensorfact

Het is onze missie om industriële energieverspilling te elimineren. Wij doen dit door energiebesparing helder en transparant te maken. Daarom hebben wij een plug en play energiemanagement systeem ontwikkeld dat gebruik maakt van draadloze sensoren en een duidelijk online platform. Onze algoritmes analyseren de data en detecteren potentiële energiebesparingen. Op deze manier helpen wij onze klanten om 5-10% op hun energierekening te besparen.

Enthousiast?

Verwacht jij goed te passen binnen deze rol bij Sensorfact? Dan komen wij graag met jou in contact. Verstuur jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@sensorfact.nl. Onze HR afdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een (digitale) kop koffie!